De website van Théatre de la Mode maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

REFERENTIES

‘Noël, bedankt in naam van alle medewerkers van de Borstkliniek UZ Gent en van alle patiënten voor de schitterende organisatie van Théâtre de la Mode’.
Prof. Dr. Rudy Van den Broecke, Diensthoofd Borstkliniek UZ Gent

 

‘In alle sereniteit geeft Noël Mylle alles van zichzelf om het goede doel te steunen. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt en dat verdient een groot applaus’.
Anoniem, professor filosofie Universiteit Gent

 

‘Het was een top-event’.
Prof. Dr. Phillip Blondeel, Chairman Department of Plastic Surgery UZ Gent

 

‘Permettez-nous de vous féliciter pour l’originalité des thèmes, le professionalisme des mannequins et surtout la compétence et l’aimabilité de votre directeur artistique Noël Mylle’.
Daniël Triboullard, Paris

 

‘In de aanloop naar het modegala waren er herhaaldelijk momenten waar ik me afvroeg hoe Noël Mylle het klaarspeelt om niet enkel de volledige verantwoordelijkheid op zich te nemen voor zo’n groots opgezet spektakel, maar ook nog origineel voor de dag komt en dit op een ongelooflijk professionele manier’.
Martine Evers, sales executive Flanders Expo

 

‘Noël, Ik heb uw ondernemers-, uw artistiek- en uw organisatietalent altijd ervaren’.
Prof. Dr. J.P. Baeyens, President International Association of Gerontology and Geriatrics

 

‘Een nokvol Kursaal van Oostende genoot van het wervelende modespektakel ‘Théâtre de la Mode’ onder leiding van artistiek directeur Noël Mylle. Dankzij de opbrengsten ervan kunnen wij de zorgprogramma’s voor Alzheimerpatiënten in de geheugenkliniek AZ Damiaan Oostende verder uitbouwen’.
Peter Verhulst, algemeen directeur AZ Damiaan Oostende

 

‘Uw artistieke vorming en uitzonderlijk talent heeft ons 20 jaar lang elke keer aangenaam verrast’.
Wijlen Frans Bonny, President Directeur Generaal Casino Knokke

 

‘Beste Noël, jij weet als geen ander het beste uit een ander naar boven te halen. Dit kan alleen maar omdat je het beste van jezelf geeft! Laat die spirit nooit varen, ze is bijzonder inspirerend! Het was een fantastische avond met een mooi spektakel van licht, muziek en… menselijke schoonheid’.
Véronique Hoste, coördinator Palliatief Netwerk De Mantel

 

‘Théâtre de la Mode, een project dat een meerwaarde voor de stad bood. De vele handelszaken die participeerden aan het modegala hebben gezorgd voor een boost van dynamiek en samenhorigheidsgevoel’.
Piet Buysse, burgemeester Dendermonde

 

‘Een modetheater-productie die dicht bij het leven staat door zijn kleuren, zijn lichtheid, zijn zorgeloosheid, zijn vrolijkheid …’.

 

THÉÂTRE DE LA MODE

 

NOËL MYLLE

noel@theatredelamode.be
www.theatredelamode.be

CONTACT

Leeuwkestraat 23, bus 21,
8790 Waregem
0475  51 06 22