Théâtre de la Mode

Als Oostendse organisatie zetten we ons op nationaal vlak in voor projecten met een hart en de gezondheid van mensen.

Hiertoe organiseren we in verscheidene steden in Vlaanderen benefiet-mode-events.

De fondsen die ingezameld worden gaan naar een medisch of sociaal project uit de stad waar het event plaatsvindt. Een formule die zijn vruchten afwerpt dankzij haar integriteit. De zalen zijn steeds uitverkocht, de opbrengsten zijn royaal en de lokale economie pikt ook zijn graantje mee. Op 15 jaar tijd zijn er aldus reeds 64 benefiets gerealiseerd geweest.

Maar liefst 64 mensen werken eraan mee.

20 mannequins, 20 kleedsters, 10 technici, 5 make-up artists, 5 hairdressers, 2 stylisten, een choreograaf en een artistiek directeur.

Het publiek ziet een onvermoede wereld opengaan!

Modellen die de catwalks van Parijs en Londen sieren, theater-acts, decors, humor, muziek die het spektakel als gegoten ligt en een choreografie die het begrip ‘modeshow’ ver overstijgt. De zintuigen worden geprikkeld door een samenspel van muziek, belichting en... menselijke schoonheid.

Hoe gaan we te werk?

Met de hulp van sponsors brengen we per stad 70 toonaangevende mode- en lifestylezaken samen in één groot modegala. Het is een ontmoetingsplek waar mensen genieten, bijpraten, contacten leggen, netwerken,... De economie van de stad vaart er wel bij en de opbrengst voor het goede doel is royaal. Een succesformule die zijn vruchten afwerpt dankzij zijn integriteit.

Voor het goede doel.

De opbrengst van elk modegala wordt geschonken aan een medisch of sociaal project uit de stad waar het modegala plaatsvindt.

Vriendschap, respect, verdraagzaamheid.

Om de band onder mensen te stimuleren vinden de modegala's plaats onder het motto 'vriendschap, respect en verdraagzaamheid'.

Elk modegala wordt mede-georganiseerd door een serviceclub of vereniging.

Ze worden meter of peter van het project. Ze ontvangen de opbrengsten, doen daarmee de schenking aan het goede doel en worden in de kijker gezet in de pers en de gemeenschap.

Bent u voorzitter of lid van een serviceclub of vereniging?

Wilt u iets doen voor een goed doel uit uw stad?
Ontdek het op deze site onder 'meter-peterschap'.

NOËL MYLLE

Artistiek directeur

THÉÂTRE DE LA MODE

Organisatie van modegala’s voor het goede doel

CONTACT

Karel Janssenslaan 15, 8400 Oostende
0475 51 06 22
noel@theatredelamode.be
www.theatredelamode.be